Μακρίδης: “Όταν γύριζα στον Απόλλωνα ως παίκτης ήθελα να πέτυχω πολλά, όνειρο μου όλοι μαζί να πετύχουμε” (video)

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Μακρίδη

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη (2-0) επί του Ακρίτα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

“Καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη να αναλάβω αυτή την μεγάλη ομάδα. Κατά δεύτερο να ευχηθώ στον Νταβίντ ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Το πιο σημαντικό που θέλω να κρατήσω είναι ότι είδα μια ομάδα στο γήπεδο. Eίδα ποδοσφαιριστές που είχαν θέληση και πάθος. Μείναμε από το 35 με δέκα παίκτες και μέχρι τέλους παλέψαμε για τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα θα κτίσουμε για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε με 2-0 και βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».

«Στο μόνο που θέλω να αφοσιωθώ είναι ότι θα πηγαίνουμε παιχνίδι για παιχνίδι. Οι φίλοι της ομάδας να αναμένουν ένα Απόλλωνα που θα έχει πάθος και θέληση. Αυτά μπορώ να υποσχεθώ τώρα. Πάνω σε αυτό θα κτίσουμε τις επόμενες εβδομάδες».

Για τις επιθετικές αδυναμίες: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Έχουμε αρκετά μεγάλο ρόστερ και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ. Είναι όλα θέμα δουλειάς και εμπιστοσύνης στους παίκτες και εμπιστοσύνη στους ευατούς τους. Κτίζουμε σε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε τη συνέχεια πολύ πιο αισιόδοξα».

Πριν από πολλά χρόνια είχατε φύγει ως ποδοσφαιριστής από τον Απόλλωνα. Είναι η ευκαιρία να αντιστρέψετε εκείνο που έγινε τότε;

«Όταν γύριζα πίσω στον Απόλλωνα ως ποδοσφαιριστής ήθελα να πέτυχω πολλά πράγματα. Οι τραυματισμοί δεν με άφησαν. Ένα από τα όνειρα μου είναι να πετύχουμε όλοι μαζί, μια ομάδα που θα χαίρεται ο κάθε Απολλωνιστας. Αυτό θα το πετύχουμε μαζί, διοίκηση, κόσμος, παίκτες, τεχνικό επιτελείο όλοι όσοι έχουν να κάνουν με τον Απόλλωνα»,

Αν στόχος είναι να παίζει ο Απόλλωνας πιο επιθετικό ποδόσφαιρο: «Εκατό τοις εκατό. Αυτό είναι ο στόχος μας. Αυτό περιμένει ο κόσμος μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί να δημιουργήσουμε έναν Απόλλωνα που θα τον απολαμβάνει ο Απολλωνίστας».

Για τη μεταγραφική Ιανουαρίου: «Για τημεταγραφική Ιανουαρίου δεν το σκέφτομαι καθόλου. Υπάρχει πάρα πολύ ποιότητα στην ομάδα. Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Η εμφάνιση η σημερινή είναι ένα δώρο προς τους οπαδούς μας».

Αν περιμένει την είσοδο της ομάδας του στο νέο γήπεδο: «Οπωσδήποτε. Για μένα σημαίνει πάρα πολλά. Είναι κάτι σαν όνειρο. Όλοι όσοι ειναι δίπλα στην ομάδα του περιμένουν»,

Αν θα υπάρξει ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο: «Δεν είναι μέσα στις σκέψεις μας τώρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy