Σπιλέφσκι: “Το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα, είμαστε απογοητευμένοι”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το σημερινό (7/11) εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια

Ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι γιατί είναι σαν ήττα. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν κάπως κουρασμένοι και έλειψε η φρεσκάδα. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, φοβερή ενέργεια και ελπίζω να το απολαμβάνει ο κόσμος γιατί γι’ αυτόν παίξαμε. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την Ομόνοια η οποία έχει κάποιους παίχτες κλειδιά όπως ο Μπρούνο, ο Κασάμα και ο Λοΐζου όμως για εμάς ήταν σαν ήττα. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ, Δευτέρα η ώρα 18:00 και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τι έφταιξε και δεν κέρδισε η ομάδα: «Είναι απλό δεν σκοράραμε το δεύτερο τέρμα κι είχαμε πολλές ευκαιρίες για να το πράξουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Προετοιμαζόμαστε για τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και τους διαβάζουμε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα Ο Μάντζιεκ είναι εξαιρετικός παίκτης και έχουν μπροστά επίσης πολύ καλό επιθετικό. Και μετά η Πάφος που ελπίζω να είναι στο νέο γήπεδο μας, κι ο Άρης θα είναι on fire».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy