Γιανέφσκι για την πρώτη του ήττα στο πάγκο της ΑΕΛ

Δηλώσεις Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά την ήττα (3-1) από τη Πάφο.

Αυτή είναι η πρώτη του ήττα στο πάγκο της ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις:

«Συγχαρητήρια στην Πάφο, ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως η Πάφος. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μετά μας επηρέασε η φάση με το πέναλτι και ήρθε το γκολ, μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά, μειώσαμε, μετά έπεσε ο ρυθμός, υπήρχαν διακοπές στο ματς. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε το 3-1, μετά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ξεχνάμε αυτό το ματς βλέπουμε το επόμενο με την ΑΕΚ για να το κερδίσουμε. Δεν θα κάτσουμε σε μία γωνιά και να κλαίμε. Προχωρούμε μπροστά και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Μιραλάς: «Ο Κέβιν είχε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μιλήσαμε με το ιατρικό τιμ μας είπαν ότι μπορεί να παίξει για περίπου ένα εικοσάλεπτο και έτσι κάναμε. Όμως δεν είναι ο λόγος που χάσαμε το παιχνίδι. Του δώσαμε κάποια λεπτά έτσι ώστε να μας βοηθήσει αλλά και να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy