Μοιρασιά στο «Σον Μόις» για Μαριόρκα και Εσπανιόλ

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Μαγιόρκα-Εσπανιόλ με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη La Liga

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Μαγιόρκα-Εσπανιόλ με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη La Liga.

Για τους γηπεδούχους το σκορ άνοιξε στο 48΄ ο Κοσοβάρος Βεντάντ Μουρίκι που έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο 70΄ ο Λάθο ισοφάρισε για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές και φρικτά παράπονα για τη διαιτησία του Ισίντρο Ντίαθ ντε Μέρα, ο οποίος έδειξε κόκκινη κάρτα στο 90ό λεπτό στον Μαφέο (είχε αντικατασταθεί και ήταν στον πάγκο), στο 90΄+1 απέβαλε και τον τεχνικό Χαβιέ Αγκίρε, ενώ έδειξε άλλες τέσσερις κίτρινες σε παίκτες της Μαγιόρκα.

Οι νησιώτες είχαν ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στο Μεστάγια και ήλπιζαν να φτάσουν τις δύο συνεχείς νίκες για να κάνουν το καλύτερο σερί της σεζόν (μέχρι τώρα), αλλά δεν τα κατάφεραν.

Εν πολλοίς, γι΄ αυτό φταίει επίσης μια απόφαση του διαιτητή και το «έγκλημα» από τον VAR Χάιμε Λάτρε. Αμφότεροι έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό πέναλτι που έκανε ο Ολιβάν στον Άνχελ προς το τέλος του αγώνα, απόφαση που ήδη συζητείται στην Ισπανία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy