Με 636 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια θα είναι ο πλουσιότερος αθλητής στην ιστορία

Σύμφωνα με την Le Parisien ο Κιλιάν Εμπαπέ, αν εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα πάρει 636 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία

Η Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι που μας πέρασε έριξε… χρυσάφι στα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ. Όχι η έκφραση αυτή δεν είναι μεταφορική αλλά κυριολεκτική καθώς όπως αποκάλυψε η Le Parisien το απόγευμα της Κυριακής ο Γάλλος σούπερ σταρ αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Παρί θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 636 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο.

Ο Εμπαπέ υπέγραψε ένα συμβόλαιο, το οποίο του αποφέρει 6 εκατ. ευρώ μικτά το μήνα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως στο τέλος κάθε χρόνου παίρνει 72 εκατομμύρια ευρώ. Με την υπογραφή του, εξασφάλισε bonus ύψους 180 εκατομμυρίων, τα οποία θα πληρωθούν από τη γαλλική ομάδα σε βάθος τριών χρόνων.

Ενώ έχει συμφωνήσει να λαμβάνει και ένα ετήσιο μπόνους για την πίστη του στην ομάδα στο τέλος κάθε χρονιάς. Τον πρώτο χρόνο αυτό θα φτάσει τα 70 εκατ., τον δεύτερο τα 80 εκατ. και τον τρίτο και τελευταίο του συμβολαίου του τα 90 εκατ. ευρώ.

Οπότε αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του και δεν αποχωρήσει νωρίτερα το 2025 ο Εμπαπέ θα είναι πλουσιότερος κατά 636 εκατ. ευρώ.

 sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy