Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν επηρεάστηκε από την πολύωρη διακοπή στο ματς με την Μπούζκοβα και προκρίθηκε στον τελικό του Οpen της Γουαδαλαχάρα!

Τίποτα δεν ήταν ικανό να σταματήσει την πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στην Γουαδαλαχάρα! Παρότι το ματς της διεκόπη μετά το πρώτο σετ λόγω βροχής, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε 7-5, 6-4 της Μαρί Μπούζκοβα και τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι δύο αθλήτριες μπήκαν στα κορτ τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), με τη Σάκκαρη να «καθαρίζει» το πρώτο σετ με 7-5. Η «μάχη», όμως διεκόπη προσωρινά λόγω βροχής και συνεχίστηκε στις 21:00.

Η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε -και το κατάφερε. Στο δεύτερο σετ μπήκε δυνατά και έκανε break για το 3-1, με την αντίπαλό της να απαντάει στο 4-3 και να ισοφαρίζει με 4-4. Η πίεση της Μπούζκοβα συνεχίστηκε και έφτασε σε τρία break points, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια με νέο break τελείωσε το ματς.

Σε λίγες ώρες (ξημερώματα Δευτέρας, στις 2:15) η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλος της καριέρας της απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα (Νο5), η οποία χθες προκρίθηκε με άνετη νίκη (6(3)-7, 1-6) επί της Αζαρένκα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy