Εκτός Κυπέλλου η Βέρντερ, γλίτωσε το «κάζο» η Φράιμπουργκ

Μετά την Γκλάντμπαχ, η Βέρντερ Βρέμης έγινε η δεύτερη ομάδα της Bundesliga που μένει εκτός Κυπέλλου στην φάση των «32» από ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας (Πάντερμπορν), ενώ η Φράιμπουργκ εμφανώς επηρεασμένη από τη συντριβή στο Μόναχο από την Μπάγερν, λίγο έλλειψε να πέσει «θύμα» τεράστιας έκπληξης μέσα στην έδρα της.

Η Βέρντερ Βρέμης «επέτρεψε» μετά το εις βάρος της 2-0 από την Πάντερμπορν, έστειλε το ματς στην παράταση (2-2), αλλά στα πέναλτι ο Μπίτενκουρτ δεν κατάφερε να σκοράρει και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση.
 
Μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο «κάζο» έφτασε η Φράιμπουργκ, αλλά στάθηκε τυχερή και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Ζαντκ Πάουλι.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League βρισκόταν μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εκτός διοργάνωσης καθώς έχανε στην έδρα της με 1-0 από την ομάδα της 2ης κατηγορίας, αλλά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκίντερ και στο 119ο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Γκρέγκοριτς την έστειλε στους «16».
 
Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Κούμπλερ, Γκίντερ, Σλότερμπεκ (46΄ Λίνχαρτ), Γκούντερ, Κεϊτελ, Εγκεστάιν (46΄ Χέφλερ), Βαϊσχαουπτ (76΄ Γκρίφο), Γέονγκ (46΄ Κίερεχ), Ντόαν, Πέτερσεν (46΄ Γκρέγκοριτς).

Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» η Ντόρτμουντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ανόβερου, χάρις στο αυτογκόλ του Αρεϊ-Μπι στο 11΄ και του Μπέλινγχαμ στο 71΄.

Στα πέναλτι κρίθηκε και η αναμέτρηση της Ζαντχάουζεν με την Καρλσρούη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 8-7 και να προκρίνονται στους «16» (το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση τελείωσε ισόπαλο, 2-2).

Τα αποτελέσματα της φάσης των «32» στο DFB-Pokal έχουν ως εξής:


Λίμπεκ-Μάιντς                                0-3                 
Βάλντχοφ Μανχάιμ-Νυρεμβέργη                  0-1
Κίκερς Στουτγκάρδης-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης    0-2
Λειψία-Αμβούργο                              4-0            
Άϊντραχτ Μπραουνσβάιχ-Βόλφσμπουργκ           1-2
Χοφενχάιμ-Σάλκε                              5-1
Ντάρμστατ-Γκλάντμπαχ                         2-1
Έλφερσμπεργκ-Μπόχουμ                         0-1 
Ανόβερο-Ντόρτμουντ                           0-2
Φράιμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι                     2-1 παρ. (1-1 κ.α.)           
Πάντερμπορν-Βέρντερ Βρέμης                   5-4 πεν. (2-2 κ.α. & παρ.)
Ζαντχάουζεν-Καρλσρούη                        8-7 πεν. (2-2 κ.α. & παρ.)
Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου               19/10
Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ              19/10
Ουνιόν Βερολίνου-Χαϊντενχάιμ                19/10
Γιάν Ρέγκενσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ    19/10

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy