Συμφώνησαν Καταλά και Γιόστεν… “Θα παλέψουμε για το καλύτερο”

Δείτε τι ανέφεραν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με Αλκμάαρ, Καταλά και Γιόστεν από πλευράς Απόλλωνα

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο Απόλλωνας πριν τον αυριανό(6/10) αγώνα κόντρα στην Άλκμααρ με τον προπονητή της ομάδας και τον ποδοσφαιριστή, Πάτρικ Γιόστεν να βρίσκονται στο πάνελ.

Τι ανέφεραν:

Νταβίντ Καταλά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε ένα πολύ καλό γήπεδο, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, θεωρούμε ότι μπορούμε να το πράξουμε. Μπορούμε να έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τον αυριανό αγώνα.

Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι δύσκολος αγώνας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Αυτοί που θα παίξουν αύριο πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όσο έχουμε ελπίδες το πιστεύουμε. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για διάκριση. Από κει και πέρα στόχος μας είναι… τα πάντα. Θέλουμε να χτυπήσουμε όλες τις διοργανώσεις, όλα τα παιχνίδια. Είναι έτοιμος ο Γιοβάνοβιτς, θα προπονηθεί κανονικά. Αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος. Στην άμυνα θα παίξουν ο Βουκάσιν μαζί με τον Αρτυματά”.

 

Πάτρικ Γιόστεν: “Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που γνωρίζω και έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Είναι μία καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές όμως και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η καλύτερη μου ανάμνηση είναι το 2020 όταν κερδίσαμε την Αλκμάαρ με την Γκρόνινγκεν. Τότε η Αλκμάαρ ήταν δυνατή ομάδα όπως είναι σήμερα. Είναι στα ίδια επίπεδα”.

Το Lemesosinsports.com ταξίδεψε με τον Απόλλωνα και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy