Σπιλέφσκι: “Δεν σημαίνει τίποτα η κορυφή – Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”

Δηλώσεις του προπονητή του Άρη μετά τη σημερινή(2/10) νίκη με 3-0 κόντρα στον Ακρίτα

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης κόντρα στον Ακρίτα καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας κι ανέβηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη, ενώ προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους όλους στην ομάδα.

Τι ανέφερε:

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και του τρεις βαθμούς. Ήταν σημαντική νίκη για εμάς καθώς είχαμε χάσει με 4-1 σε φιλικό κόντρα στον Ακρίτα και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Πάντα μετά απ’ τη διακοπή για τις Εθνικές είναι δύσκολο. Εμείς δουλέψαμε σκληρά με διπλές προπονήσεις κι οι ποδοσφαιριστές εν ήταν φρέσκοι. Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι μετά από διακοπή. Πρέπει να συνεχίσουμε και έχουμε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα”.

Τι σημαίνει η κορυφή: “Τίποτα, πραγματικά τίποτα. Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα μας έδειξε πως το να είμαστε ψηλά δεν λέει κάτι. Δεν έπρεπε τότε να κάνουμε αυτή την εμφάνιση κι ήταν κακό το αποτέλεσμα. Όταν είσαι προπονητής δεν είσαι ποτέ σε όλα ικανοποιημένος, πάντα θέλεις την βελτίωση. Ήταν σημαντική η νίκη και οι τρεις βαθμοί, σημαντική και για την αυτοπεποίθηση μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy