Καταλά: “Πολύ καλός ο πόντος, χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα  μετά την σημερινή (1/10) εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Πάφο.

Οι δηλώσεις Καταλά:

Ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ίσως την καλύτερη που αντιμετωπίσαμε ως τώρα. Θεωρώ ως ήταν ένα πολύ καλός πόντος. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια των παικτών μου. Κρατάμε τη φοβερή προσπάθεια των παικτών, ειδικά υπό τις περιστάσεις. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και έδειξαν πως πίστευαν για τη νίκη».

Για το βαθμό παρά τις πολλές απουσίες: «Επαναλαμβάνω πόσο εκτιμώ την προσπαθώ των παικτών. Κάποιοι που έπαιξαν σήμερα είχαν και αγώνες με την εθνική τους ομάδα. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό για μας όσοι επικαλεστούν να αγωνιστούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό»

Για το ότι ο Απόλλωνας βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε: «Από τη μια κρατούμε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών όταν μένουν πίσω στο σκορ, όμως απ’ την άλλη δεν πρέπει να μένουμε πίσω στο σκορ, γιατί γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις όταν μένεις πίσω στο σκορ, ειδικά με ομάδες όπως η Πάφος. Μπορεί στο μέλλον να μην μπορούμε να αντιδράσουμε».

Αγωνιστικά νέα: «Πράγματι ο Κολ κρατούσε το πόδι του, ελπίζω να είναι απ’ την κούραση γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αγωνιστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Δεν περιμένω να έχουμε επιστροφές με την ΑΖ Αλκμαάρ. Πρέπει να βρούμε τη λύση χωρίς να ρισκάρουμε».

Για τον Βα: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Βα. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για μας, Εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πως αγωνίζεται. Δεν ήταν το πλάνο μας να αγνιστεί για ογδόντα λεπτά αλλά μιλήσαμε κατά τη διάρκεια του ματς και τον κρατήσαμε περισσότερο. Πρέπει στη συνέχεια να δούμε πως θα τον προστατέψουμε και αυτόν και άλλους ποδοσφαιριστές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy