Διασύρθηκε στην Πρίστινα και πάει σε μπαράζ παραμονής

Κατώτερη της περίστασης η εθνική Κύπρου, ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από το Κόσοβο στην Πρίστινα και θα παίξει μπαράζ με το Γιβραλτάρ για να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία του Nations League

Εφιαλτικό βράδυ στην Πρίστινα για την εθνική ομάδα της Κύπρου, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από το Κόσοβο και θα παίξει μπαράζ κόντρα στο Γιβραλτάρ (τον Μάρτιο του 2024), για να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία του Nations League, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου (υστερεί στην ισοβαθμία με τη Βόρεια Ιρλανδία).

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν στο 22′, όταν μετά από κεφαλιά-διώξιμο του Ρομπέρζ, ο Μουσλίγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ. Το Κόσοβο συνέχισε να είναι ανώτερο και διπλασίασε τα τέρματά του στο 45’+1′ με σκόρερ τον Ρουντάνι, ενώ με το «καλησπέρα» του δευτέρου ημιχρόνου (47′), ο Παναγή απέκρουσε εντυπωσιακά στο δοκάρι σουτ του Μουρίτσι, αλλά στην επαναφορά ο Ρασάνι «έγραψε» εύκολα το 3-0.

Στο 52′ ο Μουρίτσι εκμεταλλεύτηκε μια υπέροχη κάθετη πάσα του Μουσλίγια για το 4-0 του Κοσόβου, με τον Ρομπέρζ να μειώνει για την Κύπρο στο 81′, με άπιαστο σουτ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 84′ ο Μουρίτσι, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην βραδιά.

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Ελλάδα-Β. Ιρλανδία 3-1
Κόσοβο-Κύπρος 5-1

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 15 (10-2)
2. Κόσοβο 9 (11-8)
3. Β. Ιρλανδία 5 (4-12)
4. Κύπρος 5 (7-10)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy