Άρης: Δανεικοί στον Ολυμπιακό ο Σλόγκαρ και Κορομά

Από τον Άρη μετακομίζουν στον Ολυμπιακό με υποσχετική

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό που ανακοίνωσε την δανεισμό των, Μάρτιν Σλόγκαρ και Οσμάν Κορόμα, από τον Άρη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με την φανέλα των «μαυροπράσινων», μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μάρτιν Σλόγκαρ:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ομάδα του Άρη Λεμεσού για δανεισμό του Κροάτη ακραίου επιθετικού Martin Šlogar, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023.

Καλωσορίζουμε τον Martin Šlogar στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Οσμάν Κορόμα:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ομάδα του Άρη Λεμεσού για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Osman Koroma, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023. Ο Koroma αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Καλωσορίζουμε τον Osman Koroma στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy