Απόλλων: Αμφίβολος ο Πίττας, επανήλθαν τέσσερις, δύο εκτός…

Δελτίο Τύπου Απόλλων

Ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Απόλλωνα για τα τελευταία αγωνιστικά νέα και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Πάφο.

Βα, Ιλιεφ, Ζράντι και Χέντι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Πίττας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα την Πάφο είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Πρόγραμμα αποκατάστασης για τον Φιλιώτη. Προγραμμα επαναφοράς για Μαλεκκίδη. Απουσίασαν οι διεθνείς Χάμπος, Ρομπέρζ, Σαχάρ και Δημητρίου

Το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

“Με προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (27/09) εισήλθε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο.

Βα, Ιλιεφ, Ζράντι και Χέντι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του κ.Καταλά.

Αντίθετα πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο για τον Ντιγκινί, Αλεσάμι και Νταμπό (πιο δυνατές εντάσεις).

Ο Πίττας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα την Πάφο είναι εξαιρετικά αμφίβολη, και θα κριθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Πρόγραμμα αποκατάστασης για τον Φιλιώτη. Προγραμμα επαναφοράς για Μαλεκκίδη.

Απουσίασαν οι διεθνείς Χάμπος, Ρομπέρζ, Σαχάρ και Δημητρίου.

 

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (28/09)

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy