ΑΕΛ: Η πρόταση της Τότεναμ για Μπεραχίνο, η απόρριψή της και η υπόσχεση που στοίχισε…

Θα μπορούσε να ήταν ξεχωριστός στη Γουέστ Μπρομ αλλά...

Άρθρο σε ξένη ιστοσελίδα κάνει λόγο για τον Saido Berahino, το αστέρι της Γουέστ Μπρον στην Αγγλία που μετά που η ομάδα του απέρριψε προτάσης για μεταγραφή του στην Τότεναμ, έκανε δήλωση υπόσχεση προς τους οπαδούς της τότε ομάδας του και ξεκίνησε η κατιούσα στην καριέρα.

Ο Berahino, νυν επιθετικός της ΑΕΛ και μεταγραφικό απόκτημα του φετινού Καλοκαιριού, ξεχώρισε τη σεζόν 2014-2015 στην Premier League με τη Γουέστ Μπρομ, καθώς πέτυχε 14 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο, έχοντας και 5 ασίστ. Έκανε μια εκπληκτική αρχή, αφού ανέβηκε από την Ακαδημία της ομάδας.

Μια προσφορά – πρόταση από την Τότεναμ που απορρίφθηκε, οδήγησε τον επιθετικό να υποσχεθεί, Ο Σάιντο Μπεραχίνο ορκίζεται να μην παίξει ποτέ ξανά στη Γουέστ Μπρομ καθώς οι προσφορές των Σπερς απορρίφθηκαν, 

 ότι δεν θα παίξει ξανά στη Γουέστ Μπρομ, κάτι που χάλασε τη σχέση του με τους οπαδούς και την ιδιοκτησία της ομάδας. Μετά από αυτό η καριέρα του πήρε ακριβώς την αντίθετη πορεία. Στην ΑΕΛ όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα αλλάξει.

Δείτε το δημοσίευμα: Ο Σάιντο Μπεραχίνο θα μπορούσε να ήταν ξεχωριστός στη Γουέστ Μπρομ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy