Μάριος Χαραλάμπους: “Με τον Τιμούρ ο κόσμος θα έρθει πίσω, οι διεθνείς μας θα φέρουν πίσω στα γήπεδα τον κόσμο, όπως στους δικούς μας καιρούς, που ερχόντουσαν 15-20.000 οπαδούς”

Ραδιοφωνικές δηώσεις από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Μάριο Χαραλάμπους

Ο πρώην παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Μάριος Χαραλάμπους μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Weekend Pregame» αναφορικά με το παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

Τι ανέφερε:

Για τα συναισθήματα να αγωνίζεσαι απέναντι στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι ξεχωριστά τα συναισθήματα όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική Ελλάδας. Είμαστε το ίδιο έθνος, ίδιος εθνικός ύμνος, όμως υπάρχει αντιπαλότητα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό περιμένουμε να δούμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για την τελευταία νίκη επί της Ελλάδας το 2001: «Να κερδίζεις εκτός έδρας την Ελλάδα, είναι μεγάλη υπόθεση. Είχε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Προπονητής ήταν ο Τάκης Χαραλάμπους. Και η δική μας Εθνική ήταν μία πολύ καλά στελεχωμένη ομάδα. Αν και φιλικό καταφέραμε και κερδίσαμε, νιώσαμε πολύ μεγάλη χαρά».

Για την Εθνική του Κετσπάγια: «Περιμένω να δω τελείως διαφορετική διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω πως θα επιλέξει να αγωνιστεί, είναι θέμα του προπονητή. Ο Τιμούρ βγάζει πάθος και ένταση στους ποδοσφαιριστές του και πιστεύω θα το δούμε. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Νέα αρχή, νέος προπονητής, είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα δούμε μία διαφορετική Εθνική, με διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης και στοιχεία που πιστεύω πως δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Τιμούρ σαν άνθρωπος έχει πάθος. Είναι ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο πιο ψηλό επίπεδο. Ξέρει πως είναι και μπορεί να το εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του»

Αν το γεγονός πως η Ελλάδα είναι αδιάφορη, δώσει πλεονέκτημα στην Εθνική μας: «Είναι σχετικό αυτό. Ένας διεθνής αγώνας, είτε φιλικός είτε επίσημος, δεν είναι αδιάφορος. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, θέλουν να τελειώσουν τον όμιλο αήττητοι. Δεν ξέρω αν θα κάνει αλλαγές η Ελλάδα, αλλά ακόμα και να κάνει, αυτοί που θα παίξουν, θα θέλουν να δείξουν πως αξίζουν θέση. Πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική και θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Με τον Τιμούρ ο κόσμος θα έρθει πίσω και θα στηρίξει την Εθνική. Οι διεθνείς μας θα φέρουν πίσω στα γήπεδα τον κόσμο, όπως στους δικούς μας καιρούς, όπου ερχόντουσαν 15-20.000 οπαδούς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy