Σιαμπουλλής: “Στόχος είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, που πρέπει να αποφύγουμε την τελευταία θέση”

Δηλώσεις Ε.Τ της ΚΟΠ για την Εθνική ομάδα

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε στον Super Sport FM 104,για την Εθνική ομάδα αλλά και διάφορα άλλα ζητήματα της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία της Εθνικής: «Ξεκίνησε η προετοιμασία, πρώτη προπόνηση με σημαντική παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια, για τον αγώνα με την Ελλάδα. Στόχος είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, που πρέπει να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Ελπίζουμε να κάνουμε θετικό ξεκίνημα το Σάββατο».

Για τα αγωνιστικά: «Σήμερα θα έρθει ο Τζιωνής, σε ένα δύσκολο και μεγάλο ταξίδι. Θα είναι μαζί μας στην προπόνηση. Υπάρχει πρόβλημα που προέκυψε με τον Ιωάννη Πίττα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Οι υπόλοιποι είναι μια χαρά, στη διάθεση του προπονητή μας. Είναι εντάξει και ο Παύλος Κορρέα, σήμερα-αύριο θα προπονηθεί κανονικά».

Για την κλήση: «25 ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί, 23 θα εγγραφτούν στο φύλλο αγώνος, θα αποφασίσει ο προπονητής ποιοι δύο θα μείνουν εκτός. Ελπίζουμε να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό και έχουμε κάποιους με προβλήματα καρτών. Όμως αυτά θα τα δούμε μετά την Ελλάδα».

Για τον Ρομπέρζ: «Ήταν πολύ χαρούμενος. Το περίμενε πολύ καιρό. Ήταν σε πολύ καλό περιβάλλον, με συμπαίκτες από τον Απόλλωνα, με παίκτες που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ καλή προσθήκη, με έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή».

Για τον κόσμο: «Είναι νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύουμε πως θα έχει πολύ κόσμο το Σάββατο. Τα εισιτήρια πωλούνται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Έχει παραχωρηθεί το βόρειο πέταλο στην Ελλάδα. Κάτι σημαντικό που θέλουμε να αναφέρουμε είναι πως δεν θα μπορεί κάποιος να βγάλει κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο, άρα όποιος θέλει να έρθει, θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει από πριν. Έχουμε στείλει και σε ακαδημίες προσκλήσεις, για να έρθουν στο γήπεδο να βοηθήσουν την εθνική ομάδα».

Για τις δηλώσεις Μάζιτς: «Μίλησε δύο ώρες με τους αθλητικούς συντάκτες. Είμαστε από τους τελευταίους που θέλουμε αυτές τις κόντρες με τις ομάδες. Ελπίζουμε να μείνουμε μέχρι εδώ».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy