Κατεδαφίζεται το «Σαν Σίρο» – Μίλαν και Ίντερ συμφώνησαν για την ανέγερση νέου γηπέδου

Τέλος εποχής… Το «Σαν Σίρο» πρόκειται να κατεδαφιστεί καθώς οι Μίλαν και Ίντερ συμφώνησαν.

Σαν Σίρο ή Τζιουζέπε Μεάτσα… Το θρυλικό γήπεδο στο Μιλάνο πλέον βαδίζει στο τέλος της… ζωής του. Η Gazzetta dello Sport σήμερα σε ένα ρεπορτάζ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί κατεδάφισής του.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν και η Ίντερ συμφώνησαν σε όλους τους όρους για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου, κοινής ιδιοκτησίας με το παλιό να σταματά τη λειτουργία του και να γκρεμίζεται προκειμένου να χτιστεί στο ίδιο σημείο το νέο.

Βάσει των όσων αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η κατεδάφιση του «Σαν Σίρο» αναμένεται μετά το τέλος των Χειμερινών Αγώνων 2026 με τις εργασίες για την ανέγερση του νέου να ξεκινούν άμεσα. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί το έργο μέσα στο 2027 με το κόστος για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου να εκτιμάται το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Οι δύο ομάδες εκτιμούν ότι τα έσοδά τους θα ανέβουν τουλάχιστον κατά 100 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τη λειτουργία του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy