Ανόρθωση Μουτταγιάκας: Με στόχο την καλή πορεία και βλέπουμε…(pics)

Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκε σήμερα(20/9) το Lemesosinsports.com

Μια καλή πορεία και αποφυγή των οποιονδήποτε περιπετειών στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας.

Οι κινήσεις που έγιναν τη φετινή μεταγραφική περίοδο, είναι κινήσεις εμπειρίας από ποδοφαιριστές που γνωρίζουν τα “λημέρια” των μικρών κατηγοριών και όλοι στην ομάδα ευελπστούν ότι θα υπάρξει ανάλογη ποεία στο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου, με την Ανόρθωση Μουτταγιάκας να υποδέχεται τη Δόξα Παλιομετόχου στις 16:00 στο Κοινοτικό στάδιο Γερμασόγειας.

Οι άνθρωποι του συμβουλίου της ομάδας βρέθηκαν σήμερα(20/9) στην προπόνηση της ομάδας και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα. Υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα, όπως έκανα τόσο καιρό και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και η ιστοσελίδα μας Lemesosinsports.com, η οποία και σας παραθέτει πλούσιο φωτορεπορτάζ, με το ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο, μέσα από τη σελίδα μας στο facebook. Δείτε το…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy