ΑΕΛ σε Μάζιτς για τις επεξηγήσεις των φάσεων

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση της θέτει ερωτήματα προς τον Μίλοραντ Μάζιτς για την επεξήγηση των φάσεων και των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, Διαβάστε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο με αγωνία ανέμενε χθες τις τοποθετήσεις του Τμήματος Διαιτησίας σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών και του VAR για τους αγώνες που προηγήθηκαν, όπως συνέβαινε και τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Με έκπληξη μας όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει οποιαδήποτε ανακοίνωση από την Ομοσπονδία και το Τμήμα Διαιτησίας που να επεξηγεί τις φάσεις.

Καλούμε τον κ.Μίλοραντ Μάζιτς, να μας εξηγήσει και να μας ενημερώσει γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί αυτή τη βδομάδα, όπως με ζήλο έγινε τις προηγούμενες βδομάδες, οι επεξηγήσεις των φάσεων και των αποφάσεων των διαιτητών και του var.

Το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ εμπαίζει ξεκάθαρα το φίλαθλο κοινό αφού άλλα έκανε στις πρώτες αγωνιστικές με πλήρη ανάλυση των φάσεων και αλλα έπραξε τώρα. Μήπως για να καλύψει τα λάθη του Θεούλη;

Τι προσπαθεί να κρύψει και να καλύψει;

Αναμένουμε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy