Έκτο σερί ματς χωρίς νίκη η Νιουκάστλ

Σε ομάδα των… ισοπαλιών εξελίσσεται η εφετινή Νιούκαστλ, καθώς “κόλλησε” στο 1-1 με την Μπόρνμουθ στο “St. James’ Park” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League, κι έμεινε χωρίς νίκη για 6ο σερί ματς, εκ των οποίων τα 5 ήταν ισόπαλα (συν την ήττα από τη Λίβερπουλ με 2-1 στις καθυστερήσεις).

Οι “ανθρακωρύχοι”, που ξεκίνησαν τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι νέοι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες τους, έπαιξαν σαν τη… γάτα με το ποντίκι την Μπόρνμουθ στο πρώτο μέρος, όμως όλες οι προσπάθειές τους σταμάτησαν πάνω στον εντυπωσιακό Νέτο, ο οποίος “κατέβασε ρολά” με 5 επεμβάσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπόρνμουθ (που δείχνει να “συνέρχεται” μετά την συντριβή της από τη Λίβερπουλ με 9-0, μετρώντας έκτοτε 2 ισοπαλίες και μία νίκη) πήρε το προβάδισμα με τον Μπίλινγκ στο 62′.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ίσακ με πέναλι έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως στο διάστημα που απέμενε η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ και μοιραία έμεινε σε ακόμα ένα “Χ”.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι… τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει το παιχνίδι με τη Γουλβς στο “Molineux”, φτάνοντας σε μία πολύ άνετη επικράτηση με 3-0 και πιάνοντας ξανά θέση στο “ρετιρέ” της βαθμολογίας, με έναν αγώνα περισσότερο από την Άρσεναλ (παίζει την Κυριακή με την Μπρέντφορντ) και την Τότεναμ (υποδέχεται στις 19:30 τη Λέστερ).

Οι Γκρίλις (1′), Χάαλαντ (16′) και Φόντεν (69′) σημείωσαν τα γκολ της Σίτι, ενώ η Γουλβς έπαιζε με δέκα παίκτες από το 33′ μετά την αποβολή του Κόλινς με απευθείας κόκκινη στο 33′ για εναέρια κλωτσιά (!) πάνω στον Γκρίλις.

Ο Χάαλαντ, που έχει ήδη 14 γκολ στα πρώτα 10 επίσημα παιχνίδια του με τους “πολίτες”, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, “γκρεμίζοντας” από πολύ νωρίς άλλο ένα ρεκόρ.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της 8ης αγωνιστικής της Premier League:

Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον    1-0 (41΄ Ράμσεϊ

Νότιγχαμ Φόρεστ-Φούλαμ    2-3
(11΄ Αβονίγι, 77΄ Ο΄Μπράιεν – 54΄ Τετέ, 57΄ Παλίνια, 60΄ Ριντ)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι    0-3
(1΄ Γκρίλις, 16΄ Χάαλαντ, 69΄ Φόντεν)

Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ       1-1
(66΄ πέν. Ίσακ – 62΄ Μπίλινγκ)

Τότεναμ-Λέστερ          19:30
Μπρέντφορντ-Άρσεναλ      18/9
Έβερτον-Γουέστ Χαμ       18/9
Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας   Αναβλήθηκε
Τσέλσι-Λίβερπουλ         Αναβλήθηκε
Μάντσεστερ Γ.-Λιντς      Αναβλήθηκε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
Μάντσεστερ Σίτι   17 -7αγ.
Άρσεναλ           15
Τότεναμ           14
Μπράιτον          13
Μάντσεστερ Γιουν. 12
Φούλαμ            11 -7αγ.
Τσέλσι            10
Λίβερπουλ          9
Μπρέντφορντ        9
Νιούκαστλ          8 -7αγ.
Λιντς              8
Μπόρνμουθ          8 -7αγ.
Άστον Βίλα         7 -7αγ.
Σαουθάμπτον        7 -7αγ.
Γουλβς             6 -7αγ.
Κρίσταλ Πάλας      6
Έβερτον            4
Γουέστ Χαμ         4
Νότιγχαμ Φόρεστ    4 -7αγ.
Λέστερ             1

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy