Μάριος Χαραλάμπους: “Ο Καταλά σιγά σιγά βάζει το στίγμα του – Δεν είναι γήπεδο το Τσίρειο, το αφησαν στο έλεος του Θεού”

Σημερινές(14/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοφαιριστή του Απόλλωνα, Μάριου Χαραλάμπους

Ο παλαίμαχος του Απόλλωνας και νυν προπονητής στην ομάδα Νέων Κ19 της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μίλησε σήμερα(14/9) στον ΣΠΟΡ FM για το ματς του Απόλλωνα με τη Ντνίπρο, τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια αλλά και το μεγάλο θέμα με το Τσίρειο.

 

Τι ανέφερε:

Για τον αυριανό αγώνα με την Ντνίπρο: “Η ψυχολογία είναι σε ψηλά επίπεδα λόγω και της πολύ καλής εμφάνισης στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, η οποία έφερε πολλά χαμόγελα στην ομάδα. Ο κόσμος είδε την ομάδα να έχει μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο Απόλλων πάει με ψηλό το ηθικό όμως μπαίνει ένα φρένο λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει η ομάδα. Είναι έξω ο Νταμπό, ο Ζράντι, ο Χέντι, ο Ντιγκίνι και ο Βα. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Είμαι αισιόδοξος ότι ο κ. Καταλά θα βρει τις λύσεις και ο Απόλλων θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός”.

Για τον Πίττα: “Είναι η μοναδική αξιόλογη επιλογή στην επίθεση του Απόλλωνα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Είναι συνέχεια μέσα στις φάσεις όμως χρειάζεται κι αυτός τις βοήθειες από τους υπόλοιπους”.

Για την αντίδραση που έβγαλε στο ντέρμπι με την Ομόνοια: “Πήρε μπρος η μηχανή μετά το 10ο λεπτό και με την αλλαγή του συστήματος. Θέλω να σταθώ στη νοοτροπία και στον τρόπο που αντέδρασε στο γκολ της Ομόνοιας. Αν αύριο ο Απόλλων έχει απόδοση ανάλογη με αυτή που είχε με την Ομόνοια τότε θα έχει πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι”.

Για τον Καταλά: “Σιγά σιγά βάζει το στίγμα του ο προπονητής”.

Για την κατάσταση του Τσιρείου: “Το Τσίρειο το άφησαν στο έλεος του Θεού. Δεν είναι γήπεδο. Χρειάζεται βελτίωση γιατί ακόμη παίζουν εκεί οι ομάδες. Πρέπει να είναι τουλάχιστον ο αγωνιστικός χώρος σε καλή κατάσταση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy