Η απάντηση “φωτιά” της Ίλαρι στον Τότι: “Έχω δει πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν 50 σπίτια”

Η πρώην σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι, Ίλαρι Μπλάζι, απάντησε και προειδοποίησε τον ιστορικό αρχηγό της Ρόμα, μετά τις κατηγορίες ότι του άδειασε τη θυρίδα

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε ο Φραντσέσκο Τότι με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere della Sera και τις αποκαλύψεις που έκανε για την πρώην σύντροφό του, Ίλαρι Μπλάζι, Διαβάστε ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η Ίλαρι μαζί με τον πατέρα της του άδειασαν τις θυρίδες, ενώ έχει στην κατοχή της επίσης, τα πανάκριβα ρολόγια του.

Μέσω του δικηγόρου της, Αλεσάντρο Σιμεόνε, το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε, μεταφέροντας τα εξής: “Πάντα προστάτευα τα παιδιά μου και θα συνεχίσω να τα προστατεύω. Η προστασία των παιδιών μου είναι πάνω από όλα, όλοι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους”.

Στη συνέχεια ακολούθησε και μία ακόμα δήλωση, η οποία θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως προειδοποίηση με παραλήπτη τον ιστορικό καπιτάνο της Ρόμα: “Η Ίλαρι τα τελευταία χρόνια έχει δει πράγματα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν περίπου 50 οικογένειες”.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy