Σπιλέφσκι: “Θέλω να πω πολλά αλλά, δίκαιη νίκη”

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Έντονος και αρκετά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στάθηκε σε κάποια πράγματα που έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο όπως είπε, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σ’ αυτά. Για το αγωνιστικό κομμάτι αναφέρθηκε για δίκαιη νίκη.

Οι δηλώσεις του:

“Θα ήθελα να πω πολλά μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Γι’ αυτά που έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά προτιμώ να μην μιλήσω. Θέλω να πω για τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες μου. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι γιατί παίκτες κλειδιά δεν ήταν στην καλύτερη τους φυσική κατάσταση. Είχαμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες γι’ αυτό και η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι και στην κερκίδα και με αντιδράσεις προς εμένα κι τους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω του φίλους της ομάδας. Θα ήθελα να υπήρχε περισσότερος καθαρός χρόνος και όχι μόνο 50 λεπτά. Καλύτερα να κλείσω το στόμα μου γιατί είμαι εκνευρισμένος.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε εκπλήξεις, τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια παιχνίδια. Αισθανόμαστε περηφάνια για τους φίλους του Άρη, παραμένουμε μικρή ομάδα αλλά μεγαλώνουμε διαρκώς. Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τη Καρμιώτισσα. Απόψε θα γιορτάσουμε και από αύριο θα δούμε το παιχνίδι”.

Για το ότι ο Άρης κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία μετά από 32 χρόνια: “Τα τελευταία 32 χρόνια δεν κέρδισε ο Άρης στη Λευκωσία τον ΑΠΟΕΛ, το είπα αυτό στην ομιλία που είχα με τους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα. Υπάρχει δρόμος και δεν σκεφτόμαστε μακριά. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι. Θα το συζητήσω με τους παίκτες. Δεν θα μιλήσουμε για πρωτάθλημα, σε καμία περίπτωση. Θέλουμε να μείνουμε ταπεινοί για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε”.

Για το αν έδωσε οδηγίες για τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν: “Πιστεύετε ότι οι παίκτες μου σταματούσαν το ποδόσφαιρο; Δεν είμαι εγώ που σφυρίζω. Πως είδες το παιχνίδι; Εδώ στη Κύπρο κάθε ένα λεπτό σταματά το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το θέμα. Από τη πρώτη μέρα είπα πως θέλω γρήγορο ποδόσφαιρο. Το συναντώ πρώτη φορά στη καριέρα μου αυτό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy