Σοκ στην Τουρκία: Τέλος το EuroBasket για τον Λάρκιν!

Σοβαρό πλήγμα στις ελπίδες της Τουρκίας για διάκριση στο EuroBasket, καθώς ο Σέιν Λάρκιν τέθηκε οριστικά εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ αναμένεται να χάσει και τις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague.

Το απόλυτο σοκ για την αποστολή της εθνικής Τουρκίας στο EuroBasket, καθώς ο Σέιν Λάρκιν μένει οριστικά εκτός πλάνων λόγω σοβαρού τραυματισμού στο δάχτυλο και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

«Για μας είναι ένα σοκ, γιατί ειλικρινά περίμενα να επιστρέψει. Αλλά αυτά είναι τα νέα. Το EuroBasket ολοκληρώθηκε για τον Λάρκιν», είπε ο Εργκίν Αταμάν στο BasketNews, με τον Τούρκο προπονητή να τον χάνει και για τις υποχρεώσεις της Αναντόλου Εφές, καθώς αναμένεται να μην προλάβει την έναρξη της Euroleague.

Ο τραυματισμός του Λάρκιν συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Μαυροβούνιο και παρά το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης (9,2 πόντους μέσο όρο), η απώλεια είναι τεράστια για τους Τούρκους.

Σημειώνεται πως η Τουρκία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των «16».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy