Η σούπερ Γιουνάιτεντ έσπασε το αήττητο της Άρσεναλ και… έρχεται!

Πήρε το ντέρμπι και έρχεται με φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Τεν Χάαγκ είχε ουσία, επικράτησε 3-1 της Άρσεναλ και της έσπασε το αήττητο, βάζοντας φωτιά στην κορυφή της Premier League.

Δύο έμειναν πλέον οι αήττητες ομάδες στην Premier League μετά την αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής. Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα με την 4η συνεχόμενη νίκη της, αυτή την φορά στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε στην κορυφή τους «κανονιέρηδες», ωστόσο, από σήμερα έχασαν το αήττητο, που διατηρούν μόνο οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο δεύτερο ντέρμπι που έδωσε εκεί. Στις 22/08 είχε επιβληθεί της Λίβερπουλ (2-1) και σήμερα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άρσεναλ.

Ο νεαρός Άγγλος διεθνής επιθετικός έδωσε την ασίστ στον Άντονι στο 35΄ κι ο τελευταίος έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κόκκινους διαβόλους» και σε διάστημα 15 λεπτών μετά την ισοφάριση των Λονδρέζων (60΄ Σάκα), βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα (66΄, 75΄), δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy