Απίθανη Μπράιτον έριξε πεντάρα στη Λέστερ!

Φύλλο και φτερό έκανε τη Λέστερ η Μπράιτον, με τη φοβερή ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να διαλύει με το απίθανο 5-2 τις «αλεπούδες».

Απίθανα πράγματα από την φοβερή και τρομερή Μπράιτον! Η εξαιρετική ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ διέλυσε με το απίθανο 5-2 τη Λέστερ, έφτασε τους 13 βαθμούς και πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στην Premier League!

Την ίδια ώρα, η Λέστερ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχει μόλις έναν βαθμό και μετά από έξι αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το ματς είχε φρενήρη ρυθμό από το ξεκίνημά του. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Πάτσον Ντάκα έφτιαξε το 1-0 του Ιεανάτσο για το προβάδισμα της Λέστερ. Λίγο αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση χάρη σε αυτογκόλ του Τόμας στο 10’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το τέρμα του Καϊσέδο έφερε… τούμπα την κατάσταση. Το παιχνίδι συνέχιζε να είναι πάνω-κάτω, να υπάρχουν φάσεις εκατέρωθεν και ο Ντάκα στο 33’ από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 2-2 του ημιχρόνου.

Το ματς ήταν εξαιρετικό, είχε ήδη τέσσερα γκολ αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στο δεύτερο μέρος, το οποίο ξεκίνησε με ακυρωθέν γκολ του Μακ Άλιστερ στο 47’. Η Μπράιτον ήταν καθόλα ανώτερη, απειλούσε διαρκώς την αντίπαλη εστία και μετέτρεψε ένα… ντέρμπι (βάσει της εικόνας του) σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Τροσάρ στο 64’ έδωσε προβάδισμα στους «γλάρους», ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μακ Άλιστερ με πέναλτι έκανε το 4-2. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy