Γ. Κούμας: «Αναγκαία η υπομονή, ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία όλων μας προς όφελος του αθλήματος»

Έχουμε ήδη εισέλθει σε μια δύσκολη και συνάμα συναρπαστική ποδοσφαιρική χρονιά και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, είναι αναγκαία η υπομονή, ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία όλων, προς όφελος του αθλήματος.

Ο κ. Κούμας συγχάρηκε τους πρωταγωνιστές για τη μεγάλη τους επιτυχία με επιβράβευση την τριπλή εκπροσώπηση στους ομίλους των Πρωταθλημάτων της UEFA, όπως και τις υπόλοιπες ομάδες για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν, τονίζοντας πως η ΚΟΠ συνεχίζει πάντα την έμπρακτη συμβολή της στηρίζοντας τα σωματεία.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Κούμα στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ:

Αγαπητοί Πρόεδροι, εκπρόσωποι των Σωματείων και αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των ομάδων μας στην Ευρώπη, όπου συμμετέχουμε στους ομίλους με τρεις εκπροσώπους, είδαμε στους πρώτους αγώνες της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς τον κόσμο να δίνει μαζικά το παρόν του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα σωματεία μας, όχι μόνο αυτά που συμμετέχουν στους ομίλους, αλλά γενικότερα σε κάθε σωματείο και κάθε διοίκηση που δίνει καθημερινά τη μάχη της.

Κάνουμε βήματα μπροστά αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Η Ομοσπονδία στηρίζει τα σωματεία της και επιχειρεί πάντα την ουσιαστική έμπρακτη συμβολή της.

Στον τομέα της διαιτησίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας  Μίλοραντ Μάζιτς συνεχίζει από πέρσι τη προσπάθεια για ποιοτική και γενικότερη αναβάθμιση της διαιτησίας μας.

Συνεχίζουμε και φέτος με βοήθεια εκεί και όπου χρειάζεται από το εξωτερικό. Σημαντική εξέλιξη η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας  διαιτητών με την Κροατία. Είμαστε κοντά και σε μια νέα συμφωνία για ανταλλαγή διαιτητών για την οποία θα ενημερωθείτε όταν ολοκληρωθεί.

Σε ότι αφορά την Εθνική ομάδα προχωρήσαμε σε αλλαγή ομοσπονδιακού προπονητή. Εκτιμούμε πως η ιστορία και το ποδοσφαιρικό εκτόπισμα του Τιμούρ Κετσπάγια, θα συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να ανέβουμε επίπεδο.

Έχουμε ήδη εισέλθει σε μια δύσκολη και συνάμα συναρπαστική ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι αναγκαία και η υπομονή ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία όλων μας, προς όφελος του αθλήματος που υπηρετούμε.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή επιτυχία στις ομάδες μας στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy