«Άγιαξ και Γιουνάιτεντ για Βλαχοδήμο»

Στο στόχαστρο των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Νέες… σειρήνες για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο! Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Έλληνας κίπερ έχει προσελκύσει το βλέμμα δύο πολύ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα και σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για τον Άγιαξ αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι τσεκάρουν την περίπτωσή του. Μάλιστα, για τους «κόκκινους διαβόλους» αναφέρει πως είναι ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες που εξετάζει η ομάδα για να αποκτήσει, ωστόσο θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις της Μπενφίκα.

Το όνομα του Βλαχοδήμου έχει παίξει στα ρεπορτάζ πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Ντόρτμουντ να είναι και αυτή ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους.

O 28χρονος κίπερ βγήκε από τις ακαδημίες της Στουτγάρδης, ενώ το 2016 ήρθε στον Παναθηναϊκό και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις ήταν αρκετές για να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα, η οποία πλήρωσε 2,4 εκατ. ευρώ. Με τους Πορτογάλους μετράει 174 ματς, με 68 clean sheets, ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy