ΘΥΡΑ 1: “Δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη εκδρομή στο Πειραιά”

Δεν ναυλώνουν πτήση οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί οργανωμένο πακέτο για την εκδρομή στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση:

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι παρ’ όλο το έντονο ενδιαφέρον και τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που λάβαμε, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί οργανωμένο πακέτο για την εκδρομή στον Πειραιά.

Η έλλειψη διαθέσιμου προσωπικού και αεροπλάνων από τις περισσότερες εταιρείες, αλλά και το υπέρογκο κόστος ναύλωσης μέσα στον Αύγουστο από όσες μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν, έκαναν το έργο μας ακατόρθωτο.

Οι πιο πάνω λόγοι λοιπόν, δεν μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στα μέλη μας ένα οικονομικό πακέτο που να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες των καιρών που περνούμε.

Ωστόσο, όσον αφορά τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο ΘΡΥΛΟΣ στο Europa ή το Conference Leauge, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. συνεχίζει να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίσουν μια θέση στα πέταλα για όλα τα εγγεγραμένα μέλη του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy