Φανούριος: “Δείξαμε σφυγμό, πάμε Πειραιά να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”

Ο εκπρόσωπος Tύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (1-1) στο ΓΣΠ και όλα όσα αφορούν τους γαλάζιους.

Οι δηλώσεις:

Για το αποτέλεσμα: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο και πολύπειρο αντίπαλο. Δεν μας αποπροσανατόλισε ο αποκλεισμός του από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Μακάμπι Χάιφα. Από την άλλη εμείς δείξαμε πως εμείς στην Κύπρο είμαστε δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Δύσκολα μας κέρδισαν ομάδες ευρωπαϊκές στην Κύπρο. Αυτές που μας νίκησαν στην Κύπρο ίσως να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δείξαμε σφυγμό και ότι θα είμαστε εξαιρετική ομάδα στη νέα σεζόν. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος δείχνει ότι δώσαμε τα πάντα. Είδαμε παίκτες να μπορούν να δώσουν λύσεις από τον πάγκο και ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Το 1-1 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε ο κ. Καταλά, μπορούμε να τα καταφέρουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας».

Για το καλό ξεκίνημα του Απόλλων και την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Τέτοιου είδους ομάδες όταν ανεβάσουν ρυθμό μπορούν να σου βάλουν πίεση όποτε θέλουν. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, την πίεση την έχει ο Ολυμπιακός και εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τη μεγάλη πρόκριση. Έχοντας κατά νου τι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη κόντρα σε ισάξιους αντίπαλους με τον Ολυμπιακό ή μεγαλύτερους».

Για την εικόνα της ομάδας: «Τον πραγματικό Απόλλωνα θα τον δούμε σε 2-3 βδομάδες, να δουλέψει ο Καταλά με τους παίκτες. Είμαστε και αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και θεωρώ πως ο Απόλλωνας φέτος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει και να κατακτήσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Έχουμε τρομερό ρόστερ… Πρέπει ο κ. Καταλά να διορθώσει τις αδυναμίες που πρόσεξε, να περάσει τη φιλοσοφία του».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Το να παίρνεις 9.500 κόσμο στη Λευκωσία μέσα στις καλοκαιρινές άδειες είναι μεγάλο πράγμα. Είναι η μεγάλη μας δύναμη, υπάρχει ενότητα και πρωτοφανής συσπείρωση. Αν είμασταν στη Λεμεσό θα είχαμε 15.000. Έχουμε όλα τα φόντα για διακρίσεις στην Ευρώπη και κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου. Περιμένουμε πως τα 1.500 εισιτήρια για το “Γ. Καραϊσκάκης” θα εξαντληθούν. Έχοντας στο πλευρό μας αυτό τον κόσμο, μαζί με την ποιότητα της ομάδας, στόχος είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε τελειώσει. Όμως για να είμαι πιο σωστός, περιμένουμε να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος για να είμαστε 100% σίγουροι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Ζράντι είναι πανέτοιμος. Αναμένουμε τον Αλεσάμι και τον Μαλεκκίδη. Ο Νταμπό είναι εκτός, λόγω του μυϊκού τραυματισμού του στο Σούπερ Καπ. Αναμένουμε και τον Ρέθιο, αλλά κέρδισαν έδαφος αυτοί που αγωνίστηκαν χθες. Είδαμε και τους νεοφερμένους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Έχουμε αρκετούς παίκτες αυτοί που ήταν εκτός και μαζί με αυτούς που ήταν στην αποστολή, για να συνθέσουν έναν ισχυρό Απόλλωνα. Θα πρέπει να μοχθήσουν αρκετά όσοι θέλουν να μας νικήσουν».

Πότε θα μπουν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Η τοποθέτηση μας είναι για το πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου. Αυτό μας ενημερώνουν καθημερινώς. Το έργο έχει αποπερατωθεί και μένει ο περιβάλλοντας χώρος που προχωράει σημαντικά και έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες εντός του γηπέδου».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τις 6.000 και νομίζω θα ξεπεράσουμε και τις 7.000 σύντομα. Δεν υπάρχει περίπτωση να στερηθούμε την έδρα μας γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Ο κόσμος του Απόλλων γράφει ιστορία και μας δίνει τεράστια δύναμη να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy