Καταλά: “Θέλουμε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού κι αυτό απαιτεί χρόνο”(video)

Δηλώσεις Νταβίντ Καταλά μετά την ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν ένα πολύ ζόρικο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, στο πρώτο μέρος είχαμε στιγμές που δείξαμε ότι θέλαμε το γκολ, αλλά στο β’ μέρος σε 15 λεπτά χάσαμε εύκολα μπάλες, και δεχτήκαμε 3-4 καθαρές ευκαιρίες που μπορούσαν να κοστίσουν το παιχνίδι. Αντιδράσαμε με τις αλλαγές, συνολικά είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο παιχνίδι.

Είμαι μόνο μια εβδομάδα με την ομάδα, αλλά οι παίκτες από το πρώτο λεπτό ήθελαν να δουλέψουν στην αλλαγή νοοτροπίας, προφανώς πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στη μετάβαση, στα εύκολα πουλήματα της μπάλας, αλλά η διάθεση και η αφοσίωση των παικτών με κάνει σίγουρο ότι θα αλλάξουμε. Είμαι πολύ θετικός για το δεύτερο παιχνίδι, γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά ο Απόλλωνας έχει αυτή τη νοοτροπία της νίκης και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το είπαμε και στο διάλειμμα δροσιάς στο πρώτο ημίχρονο για τα νεκρά διαστήματα. Είναι αλήθεια πως υποπέσαμε σε εύκολα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, να γίνουμε πιο φίζικαλ, πιο αποτελεσματικοί στη μετάβαση, αλλά μέσα σε μια εβδομάδα είναι φυσιολογικό η ομάδα να έχει ακόμη πολλά στοιχεία από το παιχνίδι που έπαιζε μέχρι πρότινος, είναι στοιχεία που θα θέλω να αλλάξουμε. Ένα από αυτά είναι να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο του αγώνα, διότι έχουμε πολλή ποιότητα στο κέντρο να βάζουμε τον αντίπαλο να τρέχει περισσότερο. Επίσης θέλω να τρέχει περισσότερο η μπάλα απ’ ό,τι οι παίκτες.

Είναι όμως φυσιολογικό, διότι ένα χρόνο έπαιζαν με άλλο τρόπο, ο οποίος ήταν πολύ καλός, αλλά τώρα θέλουμε να τον αλλάξουμε κι αυτό απαιτεί χρόνο. Θα δουλέψουμε και το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες το επιθυμούν επίσης. Θα πάρω τα θετικά αυτής της πρώτης εβδομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθούμε και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στο δεύτερο παιχνίδι. Το κλειδί είναι να βγάλουμε προσωπικότητα ως ομάδα, να δείξουμε ότι είμαστε καλό σύνολο και ότι θέλουμε να νικήσουμε. Ο Βα υστέρησε τακτικά στο αμυντικό παιχνίδι, είχε και κάποιες κράμπες, εξ ου και προχωρήσαμε στην αντικατάστασή του.

Αυτό που περιμέναμε από τον Ολυμπιακό, αυτό είδαμε. Ξέρω και τον προπονητή του από παλιά, του αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής. Στο δεύτερο αγώνα με την παρουσία του κόσμου του θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος, θα μας πιέσει περισσότερο. Ο Χέντι είχε λίγες προπονησεις, αλλά έδειξε γιατί είναι στην ομάδα. Είναι πολύ δυνατός, έχει καλές κινήσεις, επιτίθεται διαρκώς στους κενούς χώρους. Θα βοηιήσει πολύ στη συνέχεια».

Παρακολουθείστε το βίντεο των δηλώσεων Πατήστε ΕΔΩ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy