Αρκετά καλός ο Απόλλωνας θα πρέπει να προσέξει τις λεπτομέρειες!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-1(Γιαγκα 18΄ - Χουάνγκ 29΄)

Σχόλιο ημιχρόνου: Αρκετά καλά ξεκίνησε ο Απόλλωνας τον αγώνα που με την πάροδο του χρόνου πήρε την κατοχή και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με τον Γιάγκα. Δεν έδειχνε να κινδυνεύει από τον Ολυμπιακό, όμως σε μια φάση η αμυντική του λειτουργία υστέρησε με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Πρόβλημα για τους «γαλάζιους» φαινόταν να έχει η δεξιά πλευρά , κυρίως αμυντικά, αφού σχεδόν όλες οι επιθετικές ενέργειες του Ολυμπιακού γίνοντας από δεξιά. Από επιθετικής πλευράς ο Γιάγκα ήταν αρκετά καλός, κέρδιζε μπάλες και μοίραζε παιχνίδι, ενώ σωστά ανταποκρίνοταν οι Πίττας και Βα. Ο Ντιγκινί από πλευράς του έδειχνε λίγο πίσω και θα έπρεπε να ανεβάσει απόδοση στην επανάληψη.

Γκολ ο Γιάνγκα και χαμός στο ΓΣΠ (pic&video)

 

Γύρω τους φωτιές… στο “γαλάζιο” ΓΣΠ – Υποδοχή ΘΥΡΑ 1 (pics&videos)

Πρώτο ημίχρονο:

Το πρώτο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τις δύο ομάδες να έχουν αναγνωριστικά λεπτά και με την πάροδο του χρόνου να προσπαθούν να βγουν μπροστά. Ο Απόλλωνας είχε μια καλή προσπάθεια με τον Χάμπο από δεξιά που κέρδισε κόρνερ, ενώ ο Ολυμπιακός δύο άστοχα σουτ. Η ατμόσφαιρα εξαιρετική από τους φίλους και των δύο ομάδων!

Γκολ για τον Απόλλωνα λίγο πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο με τον Γιάγκα που πήρε την ασίστ από τον Κολ να πλασάρει ιδανικά την εστία του Βάτσλικ να κάνει το 1-0 και το ΓΣΠ να «παίρνει φωτιά» από τους φίλους των «γαλάζιων» που έκαναν και πάλι το ταξίδι που έγινε συνήθεια τα τελευταία χρόνια! Μετά και το γκολ ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ουμπιακού φαινόνταν να έχουν χάσει τη συνοχή τους.

Μετά και τη διακοπή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και σε μια ωραία ομαδική ενέργεια τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ισοφάρισαν με τον Χουάνγκ να μπάινει στην περιοή και να πλασάρει ιδανικά τον Γιοβάνοβιτς, κάνοντας το 1-1 με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Μετά και την ισοφάριση ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να αναλαμβάνει την κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει εκ νέου κυρίως από την αριστερή πλευρά, ενώ από δεξιά η αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα φααινόταν να έχει κάποια προβλήματα. Μετά και την παρέλευση των τριών λεπτών καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1!

 

Κίτρινες:

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεϊμπέρνς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Χάμπος, Πίττας, Βα, Ντιγκινί, Γιάνγκα.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Β.Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς, Μπα, Ογκέντα, Ψύχας, Φιλιώτης, Μαυρίας, Σαχάρ, Πινακάς, Χέντι, Ζράντι.

 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Αβιλά, Ρέαμπτσουκ, Μπα, Σισέ, Εμβιλά, Κούντε, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς,Ελ Αραμπί.

Αναπληρωματικοί: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Κούτρης, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Μανωλάς, Κίτσος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy