Ντρισμπιώτη: «Είμαι συγκινημένη. Είναι απερίγραπτο αυτό»

Δείτε τις δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μετά την κατάκτηση του χρυσού.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου έκανε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στάθηκε στη συμβολή του προπονητή της σε όλη της την προετοιμασία και στην σημερινή επιτυχία.

«Δεν πίστεψα ποτέ στην ζωή μου πως μπορώ να κάνω αυτό το πράγμα. Όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε με τον κύριο Κεφαλόπουλο μου είπε πως θα μπορούσα να ήμουν Ολυμπιονίκης», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη:

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου:

«Το κάνει να αξίζει τον κόπο να λείπεις τόσο πολύ από το σπίτι σου. Έλειπα 3,5 συνεχόμενους μήνες, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που μου το επέτρεψαν με την στήριξή τους. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη για την επιτυχία αυτή».

Για τα άλματα…βελτίωσης των τελευταίων ετών:

«Έχω αλλάξει προπονητή εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τον νέο μου προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο για όσα μου έχει προσφέρει. Δηλαδή σωστή προπόνηση και σωστές συμβουλές. Μπορεί να δει και να καταλάβει τα πάντα. Με έμαθε να καταλαβαίνω κι εγώ τις συναθλήτριες μου. Έχουμε κατακπλητική χημεία, δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω».

Για το ότι δεν παρασύρθηκε από τις αντιπάλους της:

«Την γνωρίζω πολύ καλά, γιατί τις έχω μάθει. Τις μελέτησα και ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη. Ήξερα πως η Βερόνικα δεν μπορεία να κερδίσει και την άφησα να φύγει μπροστά».

Για την προετοιμασία για τις καιρικές συνθήκες:

«Δεν είχαμε προετοιμαστεί για την ζέστη, όμως είχαμε γυμναστεί πολύ καλά. Κάνω σχεδόν τα διπλά χιλιόμετρα με τον κύριο Κεφαλόπουλο. Δεν υπολείπομαι σε τίποτα από τις άλλες αθλήτριες».

Για τον σημερινό χρόνο και τον αγώνα του Όρεγκον:

«Μείναμε μόνο μία μέρα στην Ελλάδα ανάμεσα στο Όρεγκον και στην Ιταλία. Αυτό είχαμε ανάγκη, αυτό κάναμε. Μας βγήκε αρκετά καλά. Μέχρι τα 24χλμ. δεν υπήρχε κούραση, μετά είναι λογική η εμφάνισή της».

Για την Ελληνίδα συναθλήτρια της:

«Είμαστε μαζί στο ίδιο σπίτι, κάνουμε προπονήσεις, τα ίδια πράγματα. Είναι όλα παιδιά καταπληκτικής ποιότητας. Δεν έχουμε ίντριγκες. Όλα αυτά μας τα έχει περάσει ο προπονητής μας».

Για το σημερινό χρυσό μετάλλιο:

«Είναι εκπλήρωση καριέρας. Δεν πίστεψα ποτέ στην ζωή μου πως μπορώ να κάνω αυτό το πράγμα. Όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε με τον κύριο Κεφαλόπουλο μου είπε πως θα μπορούσα να ήμουν Ολυμπιονίκης. Μπορεί να μην τον κατάφερα αυτό, αλλά έγινα πρωταθλήτρια Ευρώπης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy