Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Άντερσεν μετά την αποβολή του Νούνιες!

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο κεντρικός αμυντικός την Πάλας, Γιόακιμ Άντερσεν, αναφορικά με το τι ακολούθησε την αποβολή του Νούνιες στο παιχνίδι της ομάδας του με τη Λίβερπουλ.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Δανός κεντρικός αμυντικός την Κρίσταλ Πάλας, Γιόακιμ Άντερσεν, αναφορικά με το τι ακολούθησε την αποβολή του Ντάργουιν Νούνιες στο παιχνίδι της ομάδας του με τη Λίβερπουλ.

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να «δραπετεύσει» με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ» μετά το 1-1 με τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, η αποβολή του Ντάργουιν Νούνιες, που ακολούθησε τη σύγκρουση του Ουρουγουανού με τον κεντρικό αμυντικό της Παλας, Γιόακιμ Άντερσεν ήταν εκείνη που «απορρόφησε» το ενδιαφέρον της εν λόγω αναμέτρησης.

Όπως ανέφερε ο Δανός ποδοσφαιριστής των «αετών» του Λονδίνου, το βράδυ της Δευτέρας (15/08), δέχθηκε σωρό μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία υπήρχαν αρκετές απειλές τόσο για τη δική του ζωή όσο και της οικογένειας του.

«Δέχθηκα περίπου 3 με 4 χιλ. μηνύματα χθες το βράδυ. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζετε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να δείχνετε και λίγο σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντερσεν, κλείνοντας με ένα «μήνυμα» που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο Instagram και στην Premier League, αναφορικά με τα συγκεκριμένα φαινόμενα λεκτικής βίας.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκε και τα δημοσίευσε ο ίδιος μέσω stories:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy