Αυτός είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Το προφίλ του αντιπάλου του Απόλλωνα για τα play - offs του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Απόλλωνας μέσω των επίσημων του social media, ενημερώνει τον κόσμο για τον επόμενο του αντίπαλο στα play-off του Europa League, Ολυμπιακό Πειραιώς.

Δείτε αναλυτικά:

Τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας στα play-off του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προκρίθηκαν επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στη διαδικασία των πέναλτι και θα βρεθούν στον δρόμο της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Το προφίλ του Ολυμπιακού Πειραιώς 

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς ιδρύθηκε το 1925 και τα χρώματά του το κόκκινο και το άσπρο.

Πρόκειται για την πιο πετυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας έχοντας στο παλμαρέ της 47 πρωταθλήματα, 28 Κύπελλα Ελλάδας, τέσσερα Σούπερ Καπ και ένα Βαλκανικό Κύπελλο.

Συνολικά ο Ολυμπιακός Πειραιώς μετρά 328 ευρωπαϊκούς αγώνες μετρώντας 127 νίκες, 61 ισοπαλίες και 140 ήττες.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις αρχές Αυγούστου. Ο Ισπανός προπονητής είχε ένα πέρασμα από την Κύπρο περνώντας από τους πάγκους των Δόξας Κατωκοπιάς και Ερμή Αραδίππου.

Το «αστέρι»

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από πλειάδα αστέρων με ποδοσφαιριστές που είτε έχουν εμπειρία από προηγμένα πρωταθλήματα, είτε από ποδοσφαιριστές που έχουν την προοπτική να αγωνιστούν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Ένας εξ αυτών που ξεχωρίζει είναι ο Μαντί Καμαρά ο οποίος αγωνίζεται στη θέση της μεσαίας γραμμής.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αγωνίζεται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο είναι χωρητικότητας 32.115 θεατών. Το γήπεδο ανακατασκευάστηκε το καλοκαίρι του 2004.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Πέμπτη (18/08, 20:00) και ο επαναληπτικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (25/08, 22:00).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy