Μαθαίνει αντίπαλο απόψε ο Απόλλωνας

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα στις 21:30, με τον Απόλλωνα να περιμένει τον νικητή στα playoffs του Europa League

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αναμετράται απόψε στις 21:30 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, θέλοντας το αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα τον στείλει στα playoffs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογική διοργάνωσης της UEFA – όπου περιμένει ο Απόλλωνας.

Ο Ισπανός προπονητής περιμένει από την ομάδα του καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου ο Ελ Αραμπί είχε γλιτώσει τους πρωταθλητές στο τέλος, με τον Ολυμπιακό να περνά με νίκη και να πηγαίνει στην παράταση σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοπαλίας.

Στα αγωνιστικά, ο Κορμπεράν δεν υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Ανδρούτσο, Ροντρίγκες, Μαντί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η πιθανή ενδεκάδα: Βατσλίκ, Άβιλα, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Μασούρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy