Henty VS Crespo… και οι Ευρωπαϊκες παραστάσεις του Νιγηριανού επιθετικού

Αντίπαλοι τότε, αντίπαλοι θα βρεθούν ξανα. Τα νούμερα του Νιγηριανού στην Ευρώπη

Ο Νιγηριανός Ezekiel Henty, Διαβάστε ΕΔΩ την είδηση , είναι αναμφίβολα ο επιθετικός εκείνος που στο πρόσωπο του οι “γαλάζιοι” ευελπιστούν ότι θα δουν, αλλά και θα έχουν το εύκολο γκολ.

Ezekiel Henty – Το “θωρηκτό” εν δράσει (videos)

Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός έχει τις παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αγωνίστηκε με την προηγούμενη του ομάδα τη Σλόβα Μπρατισλάβας σε αγώνες Champions, Europa και Conference League. Σε 14 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ και στις τρεις διοργανώσεις. Ενώ μετρά άλλες 7 συμμετοχές με Videoton – Fehervar, και Osijek.

Απόλλων – Henty: Μεταγραφή 5.000.000 εκατομμυρίων!

Μάλιστα τη σεζόν 2020-2021 με τη Σλόβαν αγωνίστηκε στους ομίλους του Conference, έχοντας ως αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Henty και στα δύο παιχνίδια τόσο στη Τούμπα, όσο και στη Σλοβακία ήταν βασικός με την ομάδα του.

Στον αγώνα στη Σλοβακία είχε να αντιμετωπίσει τον Crespo πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ και νυν του ΑΠΟΕΛ. Πλέον ο Νιγηριανός με τη μεταγραφή του στους “γαλάζιους” θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ισπανό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα της Κύπρου! Αντιμέτωπος έπαιξε και με τον Μπίσεσβαρ, ακόμα ένα γνώριμο στον Απόλλωνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy