Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό

Ο Κριστιάν Τέγιο φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό

Ο Κριστιάν Τέγιο φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με τον οποίο και διαπραγματεύεται όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος! Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος έπειτα από πέντε χρόνια στη Μπέτις.

O Τέγιο έκλεισε τον κύκλο του στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και την Μπέτις, αναζητώντας την επόμενη ομάδα της καριέρας του και αυτό τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, βάσει του ρεπορτάζ της MundoDeportivo. Το όνομα του Κριστιαν Τέγιο μόνο… έκπληξη δεν ειναι μιας και ηταν από την έναρξη του καλοκαιριου στην λίστα των «ερυθρολεύκων».

Ο άλλοτε εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, έχοντας φυσικά αναδειχθεί από τη Masia, συνολικά έχει αποχωρήσει μόλις για 3,5 χρόνια από την πατρίδα του, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός για δυο σεζόν στην Πόρτο (2014-2016), ενώ, με το ίδιο καθεστώς είχε παίξει και στην Φιορεντίνα για μιάμιση ποδοσφαιρική χρονιά από τον χειμώνα του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017.
Η Μπαρτσελόνα όταν αποφάσισε να τον πουλήσει, η Μπέτις τον έκανε δικό της έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, έμεινε πλέον ελεύθερος, με τον εκπρόσωπό του, Ζόσεπ Μαρία Ορόμπιθ, να φέρεται πως έχει βρεθεί πλέον σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από το χώρο του κέντρου, έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, έχει τοποθετηθεί και ως δεύτερος επιθετικός στην καριέρα του, ενώ, υπάρχουν και δυο συμμετοχές κατά τις οποίες έπαιξε ως αριστερός μπακ!

Tι έκανε στη Μπέτις ο Τέγιο

Στη Μπέτις είχε 24 τέρματα και 20 ασίστ σε 172 παιχνίδια, 20 γκολ και 14 ασίστ μέτρησε σε 86 συμμετοχές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στα 30 του έχει μόλις μια συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Ισπανίας, τον Αύγουστο του 2013…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy