Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων: Με το φακό του Ζόρνιγκερ

Τοποθέτηση Ζόρνιγκερ στο Match Program του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Ο Γερμανός τεχνικός τοποθετήθηκε για τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στους Ισραηλινούς στο 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Match Program του Απόλλων – Μακάμπι Χάιφα ΕΔΩ

Η τοποθέτηση του Γερμανού τεχνικού:

“Αγαπητοί Απολλωνίστες, συμμετέχουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση -το Champions League- και όπως είναι φυσιολογικό, συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου.

Δήλωση – Παραδοχή από Ζόρνιγκερ

Όταν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν αποδώσεις αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, τότε έρχονται απογοητευτικές βραδιές όπως αυτή που βιώσαμε την περασμένη Τετάρτη στο Ισραήλ. Δυστυχώς η απόδοσή μας δεν έφτασε στο σημείο που θέλαμε. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κανένα αγώνα σε αυτό το επίπεδο όταν κάνεις τόσα πολλά λάθη, καθώς ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ολιγωρία.
Παρά την οδυνηρή ήττα, θα δουλέψουμε, θα αναλύσουμε το ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και ως μεγάλη ομάδα οφείλουμε να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε.

Πίττας για Μακάμπι: “Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν καταστροφικό”

Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα της σεζόν εντός έδρας και θα έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε. Θα τα δώσουμε όλα παρά τις περιορισμένεςωπιθανότητες πρόκρισης.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αποφασιστικοί, να δουλέψουμε σκληρά με και χωρίς τη μπάλα και να επιδείξουμε περισσότερη ποιότητα αν θέλουμε να κερδίσουμε απόψε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στις εξέδρες του ΓΣΠ, παρόλο που δεν είναι η πραγματική μας έδρα, καθώς θα πρέπει να γίνει το ταξίδι στη Λευκωσία για να βρίσκεστε πλευρό της αγαπημένης σας ομάδα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy