Διαθέσιμα εισιτήρια του επαναληπτικού Απόλλωνα – Μακάμπι στο ΓΣΠ

Επίσημη ενημέρωση

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αποψινό(9/8) επαναληπτικό κόντρα στη Μακάμπι στα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, συνεχίζεται από το Apollon Official Store μέχρι τις 16:00.

Η προπώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί και στο στάδιο ΓΣΠ από τις 18:00 όταν θα λειτουργήσουν τα ταμεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy