Ζόρνιγκερ για Μακάμπι: “Η 11άδα θα έχει νέα πρόσωπα, είμαστε σε δύσκολη θέση” (video)

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Μακάμπι Χάιφα. Στο πάνελ και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Δηλώσεις Ζόρνιγκερ:

“Είμαστε σε δύσκολη θέση μετά και,την απογοήτευση από το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να επαναφέρουμε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Δεν θα έχουμε μαζί μας τον τιμωρημένο Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς και τον τραυματία Ντανίλο, ο οποίος θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην 11άδα, αλλά και στον αγώνα.

Για το πρώτο παιχνίδι ανέφερε: “Δεν φταίνε οι παίκτες για την εμφάνιση στον πρώτο αγώνα. Ίσως τα λάθη να ήταν στον τακτικό τομέα και στην προετοιμασία του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο αυριανό παιχνίδι”.

Δηλώσεις Ρομπέρζ:

“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Να μείνει σπίτι όποιος νομίζει ότι δεν έχουμε να παλέψουμε για κάτι. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και μετά θα κάνουμε την αυτοκριτική μας”.

Παρακολουθείστε την διάσκεψη Τύπου του Ζόρνιγκερ:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy