Μπαχάρ για Απόλλωνα: “Έχουμε κίνητρο, πρέπει να αγνοήσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα”

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαχάρ, στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τον Απόλλωνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πάνελ και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι δηλώσεις Μπαχάρ:

“Θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς όπως τα προσδοκούμενα παιχνίδια. Κίνητρό για εμάς ότι καμία ομάδα του Ισραήλ δεν κέρδισε κυπριακή ομάδα στην Κύπρο”.

Για ενδεχόμενο ροτέισιον:

“Το σκεφτόμαστε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, η ομάδα είναι πλήρης. Οι παίκτες που ήταν στον πάγκο μπορούν να βρίσκονται στην εντεκάδα. Οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% στο γήπεδο αγνοώντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Θέλουμε την νίκη, να χαροποίησουμε τους οπαδούς μας που θα έρθουν αλλά και για αυτούς που είναι πίσω στο Ισραήλ.

Οι δηλώσεις Σούντγκρεν:

“Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στη Μακάμπι, είναι ένας μεγάλος σύλλογος έπαιξα και σε άλλους μεγάλους συλλόγους αλλά αυτός εδώ έχει κάτι ιδιαίτερο. Στη Μακάμπι είμαι ευχαριστημένος. Έκανα καλή επιλογή”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy