Η Γουάντα Νάρα στο πλευρό άλλου ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό με Ικάρντι (pics)

Η Γουάντα Νάρα έκανε... αλλαγή τον Μάουρο Ικάρντι με άλλον ποδοσφαιριστή

Ο χωρισμός της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι μοιάζει να είναι οριστικός. Μετά τη διαρροή μηνυμάτων της 35χρονης μάνατζερ για τον 29χρονο φορ της Παρί και πελάτη της, που επιβεβαιώνουν ότι η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική, τα ΜΜΕ της Αργεντινής φέρνουν νέες σπαρταριστές λεπτομέρειες στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρουν, η Γουάντα Νάρα όχι απλώς δεν πρόκειται να δώσει νέα ευκαιρία στον γάμο της με τον Αργεντινό φορ, αλλά τον έχει ήδη αντικαταστήσει στην καρδιά της με άλλον ποδοσφαιριστή! «Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι τωρινό, αλλά συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες, κατά την διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. Και εκείνος ταξίδευε από την Ευρώπη διότι είναι ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής και τώρα παίζει στην Ευρώπη», ανέφερε Αργεντινός δημοσιογράφος στα social media.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy