Πρόκριση στην οκτάδα για τα κορίτσια του Μπιτς Βόλεϊ

Την πρόκριση εξασφάλισαν τα κορίτσια της κυπριακής ομάδας Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μανολίνα Κωνσταντίνου.

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών στους 22ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες «Μπέρμιγχαμ 2022» εξασφάλισαν την Τρίτη το βράδυ τα κορίτσια της κυπριακής ομάδας Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μανολίνα Κωνσταντίνου.
Το κυπριακό γυναικείο δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ Κωνσταντοπούλου και Κωνσταντίνου επικράτησαν με 2-0 της ομάδας από τη Σρι Λάνκα με τις Deepika Bandara και Chathurika Weerasinghe.
Η κυπριακή ομάδα κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ 21-8 και 21-10 στα games και πλέον θα παίξουν για την πρωτιά με την Αυστραλία, η οποία κέρδισε στον άλλο αγώνα του Ομίλου το Τρινιντάντ & Τομπάγκο με 2-0 σετ. Ο αγώνας των δύο πρωτοπόρων του Ομίλου θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 14:30 (τοπική ώρα).
Οι ΚΟΕ/ΚΕΚΑ επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοιατρική Κύπρου, για τη συνεισφορά τους στην συμμετοχή της αποστολής στους Αγώνες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy