Πάει για τριπλό μεταγραφικό κτύπημα ο ΕΝΥ

Κοντά σε συμφωνία με Άλεξ Κωνσταντίνου, Εστεμπάν Σακέττι και Βάντερ Βιέιρα

Η νέα εποχή για την ομάδα του ΕΝΥ με τις πολλές ανακατατάξεις έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον πρέπει τα πράγματα να τρέξουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος επενδυτής και η νέα εποχή για τον ΕΝΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην ομάδα θα παραμείνουν μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτης Χατζηττοφής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους(Πίμπος) και ο νεαρός Λούκας Μαραγκός. Από εκεί και πέρα με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για μεταγραφικούς στόχους στην ομάδα. Οι πληροφορίες που απεκόμισε η ιστοσελίδα μας αναφέρουν ότι πολύ κοντά σε συμφωνία είναι ο ΕΝΥ με τον Κύπριο 30χρονο ακραίο επιθετικό, Άλεξ Κωνσταντίνου και τον Αργεντίνο αμυντικό μέσο, Εστεμπάν Σακέττι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι σε συζητήσεις είναι στον ΕΝΥ με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Βάντερ.

Σε συζητήσεις βρίσκονται και με άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά και ομάδες για να πάρουν ποδοσφαιριστές δανεικούς στην ομάδα.

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy