Με ντέρμπι ξεκινούν οι Apollon Ladies – Καρμιώτισσα – Άρης στην πρεμιέρα

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών 2022 - 2023

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος Γυναικών με τη διεξαγωγή της κλήρωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στην ΚΟΠ το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως θα διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Το Πρωτάθλημα Γυναικών αρχίζει στις 18 Σεπτεμβρίου και οι ώρες έναρξης των αγώνων στις πρώτες αγωνιστικές θα εξαρτηθούν από τις θερμοκρασίες που θα επικρατούν.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Lakatamia F.C. – Λευκοθέα Λατσιών
Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά – Άρης Λεμεσού
Apollon Ladies – Ομόνοια Λευκωσίας
ρεπό: Pafos Geroskipou Ladies

Το Πρωτάθλημα Γυναικών 2022 – 2023 θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης η οποία θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους.

Στον Α’ όμιλο θα είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις και στο Β’ όμιλοι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες. Θα διεξαχθούν στη συνέχεια άλλοι δύο γύροι (έξι αγωνιστικές) σε κάθε όμιλο και από τον Α’ όμιλο θα προκύψει η Πρωταθλήτρια ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy