Ξεκίνημα για Απόλλωνα

Το πρόγραμμα των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις των ομάδων μας στις διοργανώσεις της UEFA.

Ξεκίνημα για τον Απόλλων αυτή την εβδομάδα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα του Ισραήλ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 20:00 στο Sammy Ofer Stadium στη Χάιφα. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 20:00 στο ΓΣΠ.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Απόλλων θα αγωνιστεί στα play-offs του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του παρουσία στα play-offs του Europa League.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αντίπαλος της είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 18:30 στο ΑΕΚ Αρένα και τον επαναληπτικό στις 11 Αυγούστου στις 22:00 στο Βελιγράδι, στο γήπεδο της Παρτιζάν.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στα play-offs του Europa League ενώ σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της παρουσία στα play-offs του Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την πορεία του στο Conference League και στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Kyzylzhar Καζακστάν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 20:00 στο ΓΣΠ και ο επαναληπτικός την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην Αστάνα Αρένα στο Καζακστάν, στις 15:00.

Οι κλήρώσεις των play-offs των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα διεξαχθούν την Τρίτη 2 Αυγούστου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy