Έρχεται ο 𝗧𝗥𝗔𝗬 𝗕𝗨𝗖𝗛𝗔𝗡𝗔𝗡

Επίσημη ενημέρωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

Με επίσημη της ανακοίνωση η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ενημέρωσε για τη συμφωνία που έχει συνάψει με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή, Tray Buchanan.

Αναλυτικά:

H ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Tray Buchanan.
O Tray Buchanan είναι είκοσι-τριών χρονών ( γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1998) , έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση του combo guard . Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Tην περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε για τους Hornets του Πανεπιστημίου Emporia State (ESU). Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έλαβε την διάκριση «First-Team All-Region Honors» της κατηγορίας όντας ο πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την ΝCAA II , με μέσο όρο 25.59 πόντους ανα παιχνίδι και κατατάχθηκε τέταρτος μεταξύ όλων παιχτών του ΝCAA. Επίσης κατατάχθηκε πρώτος στις ελεύθερες βολές και δέκατος στα τρίποντα.
Την περίοδο 2019-2021, αγωνίστηκε στους Jackrabbits της Νότιας Ντακότας . Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί για ένα χρόνο στο Des Moine Area Community College όπου και είχε μέσο όρο 19.4 πόντους ανα παιχνίδι. Το 2017-18 ξεκίνησε την καριέρα του από τους Fighting Hawks της Βόρειας Ντακότας όπου και ήταν πρώτος σκόρερ ως πρωτοετής. Αποτέλεσε και δυο φορές επιλογή όλων των Πολιτειών Class 4A του Ιλινόις για το United Township HS, σημειώνοντας 1.208 πόντους στη διετή καριέρα του στο πανεπιστήμιο.
Καλωσορίζουμε τον Tray Buchanan στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy