Σε ευμφωνία με Αντωνιάδη και Στυλιανού η ΑΕΛ

Έκλεισε δύο 16χρονους η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ

Επίσημη ανακοίνωση από την Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ.

 

Αναλυτικά: 

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Κύπριου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Αντωνιάδη. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής είναι δεκαέξι χρονών (19.07.2006) έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση του Small Forward. Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας με την φανέλα του AΣΥΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ την περασμένη χρονιά.
Επίσης ,η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι δόθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας Μάριο Στυλιανού. Ο Μάριος Στυλιανού είναι δεκαέξι χρονών (20.08.2006) και αγωνίζεται στην θέση του Small Forward. O νεαρός καλαθοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας και πλέον θα αγωνίζεται με την ομάδα ανδρών.
Καλωσορίζουμε τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές στο νέο τους επαγγελματικό ξεκίνημα στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας καθώς τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες , υγεία και δύναμη με την φανέλα της ομάδας μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy