Ζόρνιγκερ… στην Αυστρία χτίζεις το νέο Πρωταθλητή

Έχοντας εξασφαλισμένους τους ομίλους του Conference, οι Πρωταθλητές στοχεύουν σε Champions ή Europa League. Στόχος και το back to back στη Κύπρο

Ο Απόλλωνας αναχώρησε σήμερα(16/7) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

ΕΔΩ όλες οι ειδήσεις για την αποστολή

Εκεί, ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ καλείται να μοντάρει την ομάδα για τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού του Champions League. Αλλά και για να υπερασπιστεί τον εγχώριο τίτλο του Πρωταθλητή. Δώδεκα μέρες σκληρής δουλειάς περιμένει τους ποδοσφαιριστές στην Αυστρία και τρία φιλικά παιχνίδια. Αυτό κόντρα στην Τορίνο, στις 27/7, ουσιαστικά θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Γνωστό το πλάνο του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος ζητά πίεση ψηλά, κλέψιμο της μπάλας και γρήγορες αντεπιθέσεις με σίγουρες πάσες. Από εκεί και πέρα οι δύο σχηματισμοί που καλούνται να δουλέψουν οι παίκτες είναι το 3-5-2 και το 4-4-2. Η φιλοσοφία του Ζόρνιγκερ είναι αρκετά απαιτητική και πολύ συγκεκριμένη. Οι “νέοι” θα πρέπει να την αφομοιώσουν όσο νωρίτερα γίνεται και οι “παλιοί” να την βελτιώσουν.

Το ρόστερ των “γαλάζιων” αναμένεται να έχει αρκετές προσθαφερέσεις ακόμη, μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων και ταξίδεψαν στην Αυστρία. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πεϊσότο, Βα, Μπα, Καμπράλ, Πινακάς και Αρτυματάς “μπαίνουν” σιγά – σιγά στη φιλοσοφία της ομάδας.

Το μεταγραφικό πλάνο, μέχρι στιγμής, προνοεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (Καταλόγου Α), ενός μέσου (Καταλόγου Β) και ίσως την απόκτηση ενός winger. Αν προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ίσως και να διαφοροποιηθεί το πλάνο.

Στην Αυστρία αναμένεται να έχουμε και νέες μεταγραφικές αφίξεις για τους Πρωταθλητές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy